Encryption file, LDAP and Owncloud Client 1.3.0 error.

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Encryption file, LDAP and Owncloud Client 1.3.0 error.

Adiczion (Christophe)
Hello,

First of all, thank you for your work on this tool.
I'm new in using Owncloud and on this list, so forgive me if I'm not the
right place to ask my question and tell me where i do.

I try to set up the encryption file extension with the use of an LDAP
directory in owncloud v5. All works fine when the files are uploaded
from the web interface, but I have the following error message when i
try to use Ooncloud Client 1.3.0 to upload the files :

{"app":"PHP","message":"Encryption key not found for
\"\/d93f63de-9136-1032-93c5-0b2ebd9efdde\/files\/Shared\/name_of_file\"
during attempted read via stream at
\/var\/www\/owncloud\/apps\/files_encryption\/lib\/stream.php#187","level":4,"time":1375624565}

Does anyone have an idea or something to work to solve this pb.

Thank you very much.
--
Christophe
_______________________________________________
Owncloud mailing list
[hidden email]
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/owncloud
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Encryption file, LDAP and Owncloud Client 1.3.0 error.

hippykilla

Was the desktop app previously setup connecting to a differebt server or older version of owncloud?  I found that this happened in that case. Uninstall and install freah synck client. Make sure all files get deleted during install.

On Aug 4, 2013 7:58 AM, "Adiczion (Christophe)" <[hidden email]> wrote:
Hello,

First of all, thank you for your work on this tool.
I'm new in using Owncloud and on this list, so forgive me if I'm not the right place to ask my question and tell me where i do.

I try to set up the encryption file extension with the use of an LDAP directory in owncloud v5. All works fine when the files are uploaded from the web interface, but I have the following error message when i try to use Ooncloud Client 1.3.0 to upload the files :

{"app":"PHP","message":"Encryption key not found for \"\/d93f63de-9136-1032-93c5-0b2ebd9efdde\/files\/Shared\/name_of_file\" during attempted read via stream at \/var\/www\/owncloud\/apps\/files_encryption\/lib\/stream.php#187","level":4,"time":1375624565}

Does anyone have an idea or something to work to solve this pb.

Thank you very much.
--
Christophe
_______________________________________________
Owncloud mailing list
[hidden email]
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/owncloud

_______________________________________________
Owncloud mailing list
[hidden email]
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/owncloud
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Encryption file, LDAP and Owncloud Client 1.3.0 error.

Adiczion (Christophe)
Yes it was previously connected to another server (in the same version),
but before to connect to this server i have removed my local dir.
(.local/share/data/ownCloud), i have forgotten somethings ?


Le 04/08/2013 20:23, Derek Broes a écrit :

> Was the desktop app previously setup connecting to a differebt server or
> older version of owncloud?  I found that this happened in that case.
> Uninstall and install freah synck client. Make sure all files get
> deleted during install.
>
> On Aug 4, 2013 7:58 AM, "Adiczion (Christophe)" <[hidden email]
> <mailto:[hidden email]>> wrote:
>
>     Hello,
>
>     First of all, thank you for your work on this tool.
>     I'm new in using Owncloud and on this list, so forgive me if I'm not
>     the right place to ask my question and tell me where i do.
>
>     I try to set up the encryption file extension with the use of an
>     LDAP directory in owncloud v5. All works fine when the files are
>     uploaded from the web interface, but I have the following error
>     message when i try to use Ooncloud Client 1.3.0 to upload the files :
>
>     {"app":"PHP","message":"__Encryption key not found for
>     \"\/d93f63de-9136-1032-93c5-__0b2ebd9efdde\/files\/Shared\/__name_of_file\"
>     during attempted read via stream at
>     \/var\/www\/owncloud\/apps\/__files_encryption\/lib\/stream.__php#187","level":4,"time":__1375624565}
>
>     Does anyone have an idea or something to work to solve this pb.
>
>     Thank you very much.
>     --
>     Christophe

_______________________________________________
Owncloud mailing list
[hidden email]
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/owncloud