Quantcast

New 9.3.1 install redirect issue

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

New 9.3.1 install redirect issue

Alex Evonosky

I recently did a fresh install of OC 9.1.3 onto ubuntu 16.04 w/ mariaDB cluster. The install seemed to go fine as no errors were reported at all. The database was created and verified. The initial admin was created as well.

Once the install was done, I got the login screen and tried to login as admin. No errors were presented, but seems I always keep getting redirected to:

/owncloud/index.php/login?redirect_url=%252Fowncloud%252Findex.php%252Fapps%252Ffiles%252F

no matter what I type, I get the same redirect message.

Apache error logs show nothing,

Apache access logs:

10.10.10.138 - - [10/Jan/2017:12:37:50 -0500] "POST /owncloud/index.php/login?redirect_url=%252Fowncloud%252Findex.php%252Fapps%252Ffiles%252F HTTP/1.1" 303 - "-" "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/55.0.2883.87 Safari/537.36"
10.10.10.138 - - [10/Jan/2017:12:37:50 -0500] "GET /owncloud/index.php/apps/files/ HTTP/1.1" 303 - "-" "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/55.0.2883.87 Safari/537.36"
10.10.10.138 - - [10/Jan/2017:12:37:50 -0500] "GET /owncloud/index.php/login?redirect_url=%252Fowncloud%252Findex.php%252Fapps%252Ffiles%252F HTTP/1.1" 200 2112 "-" "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/55.0.2883.87 Safari/537.36"
10.10.10.138 - - [10/Jan/2017:12:37:50 -0500] "GET /owncloud/index.php/core/js/oc.js?v=8992d3ca1da4e9c43be56c97f3d0285e HTTP/1.1" 200 2711 "-" "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/55.0.2883.87 Safari/537.36"
10.10.10.138 - - [10/Jan/2017:12:37:51 -0500] "GET /owncloud/cron.php HTTP/1.1" 200 20 "-" "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/55.0.2883.87 Safari/537.36"

I followed the install steps provided on the OC site and no issues were presented during install.

This has been repeated on three machines...  Its clearly something I am missing and just trying to figure this one out....


Thank you!


-Alex


_______________________________________________
User mailing list
[hidden email]
http://mailman.owncloud.org/mailman/listinfo/user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: New 9.3.1 install redirect issue

nfasmnans
CONTENTS DELETED
The author has deleted this message.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: New 9.3.1 install redirect issue

Alex Evonosky
Thank you!  You actually pointed me in the right direction!!  I use memcached for php by default and turned this off then the page was displayed, so I'm trying to get this working with the existing memcached.. thank you!

On Wed, Jan 11, 2017 at 12:03 AM, nfasmnans <[hidden email]> wrote:
Most likely your PHP environment for session handling is broken / wrong
configured. Even you're not getting the "CSRF check failed" message its most
likely one of the following configuration / permission issues:

https://github.com/owncloud/core/issues/25927#issuecomment-262703655
https://central.owncloud.org/t/login-loop-token-expired-please-reload-page-csrf-check-failed/825



--
View this message in context: http://owncloud.10557.n7.nabble.com/New-9-3-1-install-redirect-issue-tp17827p17828.html
Sent from the Users mailing list archive at Nabble.com.
_______________________________________________
User mailing list
[hidden email]
http://mailman.owncloud.org/mailman/listinfo/user


_______________________________________________
User mailing list
[hidden email]
http://mailman.owncloud.org/mailman/listinfo/user
Loading...